Desmundo

Overtuigend speechen

Ontdek hoe een overtuigende toespraak in elkaar zit en schrijf er zelf een! Dit is het doel van de cursus Overtuigend speechen, die Desmundo aanbiedt samen met Rita Muilwijk. Onlangs gaven we deze cursus bij de Internationale School voor Wijsbegeerte (ISVW). Deelnemers reageerden enthousiast:

"Ik wilde leren een goede toespraak te houden. In de cursus van René en Rita heb ik daarover zeer veel geleerd. De boeiende theoretische inleiding die terugging op de Griekse oudheid gaf het kader. Daarbij werd verbinding gelegd naar bekende toespraken uit onze tijd. Maar juist het zelf maken van een toespraak en deze voordragen aan de medecursisten heeft me verder gebracht. Ik wist niet dat ik in 2 uur een kant en klare toespraak van 10 minuten kon maken, een toespraak die ik later ook voor mijn werk heb gebruikt. De cursus is naar mijn idee echt een aanrader voor diegenen die op een gedegen wijze willen leren een toespraak te houden." (Hans Scheper, deelnemer cursus Overtuigend speechen)

We verzorgen de cursus op basis van open inschrijving. Voor bedrijven desgewenst in company. Informeer vrijblijvend bij Desmundo.